Εκδηλώσεις

Sino-Hellenic Higher Education Workshop

ΑΘΗΝΑ, 18 Σεπτεμβρίου 2023 – Ενα σημαντικό γεγονός που συνδιοργανώθηκε από το Study in Greece και το Chinese Service Center for Scholarly Exchange και πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Αρχαίου Ελαιώνα, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Αυτή η συνάντηση χαιρετίστηκε ως ένα σημαντικό ορόσημο για την προώθηση της ελληνοκινεζικής φιλίας, συνεργασιών καθώς και στρατηγικών πρωτοβουλιών με φόντο την Ανώτατη Εκπαίδευση.

Virtual Fair 2023

Εξερευνήστε τον κόσμο της Ελληνικής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ανακαλύψτε ένα ευρύ φάσμα επιλογών σπουδών και συνδεθείτε με εκπροσώπους προγραμμάτων. Μη χάσετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για τη φοιτητική και πολιτιστική ζωή στην Ελλάδα και να λάβετε απαντήσεις σε όλες τις πρακτικές ερωτήσεις σας.

Pharos Summit 2022

Το “Pharos Summit 2022: Greek – U.S. Collaboration in Higher Education”, που ανακοινώθηκε στις 8 Νοεμβρίου από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, την ελληνική κυβέρνηση και το Ινστιτούτο Διεθνούς Εκπαίδευσης, αποτελεί μέρος του Διεθνούς Προγράμματος Ακαδημαϊκής Συνεργασίας .

Bridges between Greek and US Universities

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδείας, στις 24 Ιανουαρίου 2022, η Γενική Γραμματεία Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών και το Study in Greece ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διοργάνωση του διαδικτυακού σεμιναρίου: “Study in Greece Virtual Fair: Expanding Bridges between Greek and US Universities”.

Bridges between Greek Universities and the Greek Diaspora

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδείας και τη διακοσιοστή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, η Γενική Γραμματεία Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικων, διοργανώνουν την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, στις 14:30, το διαδικτυακό συνέδριο: “Reinforcing bridges between Greek Universities and the Greek Diaspora”

Εκδηλώσεις

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated