Εκδηλώσεις

Study in Greece: 3 Years of Internationalization

Study in Greece: 3 Years of Internationalization – Reflecting on the past Gazing into the future of Higher Education. Η Study in Greece γιορτάζει την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της διεθνοποίησης της ελληνικής Ανώτατης Εκπαίδευσης με μια σημαντική εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστεί η συμβολή του φορέα και το σημαντικό του έργο αυτά τα 3 χρόνια παρουσίας του στο ακαδημαϊκό γίγνεσθαι τόσο της χώρας όσο και παγκοσμίως καθώς και η δέσμευσή του να συνεχίσει την αποστολή του, που σηματοδότησε την αλλαγή σελίδας στην διεθνή παρουσία των Πανεπιστημίων, αλλά έθεσε και τα θεμέλια για μια επιτυχημένη μελλοντική πορεία διεθνώς. 

Pharos Anniversary 2023

Το Study in Greece διοργανώνει την επετειακή εκδήλωση Pharos Anniversary για να γιορτάσει τον ένα χρόνο ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με στόχο την περαιτέρω εμβάθυνση και διεύρυνση των ακαδημαϊκών δεσμών μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας μέσω κοινών πρωτοβουλιών και συνεργασιών αναδεικνύοντας τη δέσμευση των δύο εθνών για την αναβάθμιση της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Sino-Hellenic Higher Education Workshop

ΑΘΗΝΑ, 18 Σεπτεμβρίου 2023 – Ενα σημαντικό γεγονός που συνδιοργανώθηκε από το Study in Greece και το Chinese Service Center for Scholarly Exchange και πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Αρχαίου Ελαιώνα, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Αυτή η συνάντηση χαιρετίστηκε ως ένα σημαντικό ορόσημο για την προώθηση της ελληνοκινεζικής φιλίας, συνεργασιών καθώς και στρατηγικών πρωτοβουλιών με φόντο την Ανώτατη Εκπαίδευση.

Virtual Fair 2023

Εξερευνήστε τον κόσμο της Ελληνικής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ανακαλύψτε ένα ευρύ φάσμα επιλογών σπουδών και συνδεθείτε με εκπροσώπους προγραμμάτων. Μη χάσετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για τη φοιτητική και πολιτιστική ζωή στην Ελλάδα και να λάβετε απαντήσεις σε όλες τις πρακτικές ερωτήσεις σας.

Pharos Summit 2022

Το “Pharos Summit 2022: Greek – U.S. Collaboration in Higher Education”, που ανακοινώθηκε στις 8 Νοεμβρίου από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, την ελληνική κυβέρνηση και το Ινστιτούτο Διεθνούς Εκπαίδευσης, αποτελεί μέρος του Διεθνούς Προγράμματος Ακαδημαϊκής Συνεργασίας .

Bridges between Greek and US Universities

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδείας, στις 24 Ιανουαρίου 2022, η Γενική Γραμματεία Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών και το Study in Greece ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διοργάνωση του διαδικτυακού σεμιναρίου: “Study in Greece Virtual Fair: Expanding Bridges between Greek and US Universities”.

Bridges between Greek Universities and the Greek Diaspora

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδείας και τη διακοσιοστή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, η Γενική Γραμματεία Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικων, διοργανώνουν την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, στις 14:30, το διαδικτυακό συνέδριο: “Reinforcing bridges between Greek Universities and the Greek Diaspora”

Εκδηλώσεις

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated