Υπηρεσία Ενημέρωσης για τα Τμήματα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου σε Υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) παρέχει, για 4η συνεχή χρονιά, ενημέρωση για τα Τμήματα του Πανεπιστημίου σε υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων, κατά τη χρονική περίοδο συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά αποκλειστικά στα επιστημονικά αντικείμενα των 11 Τμημάτων του ΕΛΜΕΠΑ και προσφέρεται από τις 26 Ιουνίου 2023 έως και την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψήφιους φοιτητές.

Η πληροφόρηση παρέχεται καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 10:00 –15:00 στο τηλέφωνο 2810-379335.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι και γονείς / κηδεμόνες έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να κλείσουν διαδικτυακά ραντεβού στον σύνδεσμο https://career.hmu.gr για μια διά ζώσης ή εξ αποστάσεως -“on line”- ατομική συνάντηση με τους συμβούλους σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης στους οποίους μπορούν να θέσουν τις ερωτήσεις και τις απορίες τους για το Τμήμα / Τμήματα του ΕΛΜΕΠΑ που ενδιαφέρονται.

Η υπηρεσία εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης “Μαθαίνω για το ΕΛΜΕΠΑ – Επιλέγω ΕΛΜΕΠΑ” 2023, η οποία περιλαμβάνει και Micro-site παρουσίαση του Πανεπιστημίου δίνοντας την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να δουν συνοπτικά όλα τα Τμήματα του ΕΛΜΕΠΑ μέσω οπτικοακουστικού υλικού και εφόσον το επιθυμούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά ή διαδικτυακά με τους συμβούλους σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης.

Το ΕΛΜΕΠΑ βρίσκεται κοντά στους υποψήφιους φοιτητές και με σύγχρονα μέσα δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν τα ανανεωμένα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών των 11 Τμημάτων του Πανεπιστημίου, καθώς και να ενημερωθούν αναλυτικά για τη φοιτητική ζωή και τις προοπτικές τους μετά το πτυχίο.

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο εύχεται καλά αποτελέσματα σε όλους τους υποψήφιους φοιτητές των Πανελλαδικών εξετάσεων 2023.

Share This Post

Recent Posts

ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΘΕΡΙΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Στο Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, στη βόρεια πλαγιά της Ακρόπολης, στην Πλάκα, θα εορταστεί η επέτειος των δέκα χρόνων από την ίδρυση του Διεθνούς Θερινού

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated