ΠΜΣ «Παιδιατρική Πνευμονολογία» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει, την προκήρυξη θέσεων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με αντικείμενο την «Παιδιατρική Πνευμονολογία» για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Το πρόγραμμα είναι διετούς διάρκειας, αρχίζει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους και περιλαμβάνει τέσσερα (4) διδακτικά εξάμηνα.

Το ΠΜΣ  απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Παιδιατρική Πνευμονολογία».

Ο αριθμός των εισακτέων, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο στους 30 φοιτητές.

Η εγγραφή στο πρόγραμμα συνεπάγεται συνεισφορά κάθε φοιτητή/τρια για τα λειτουργικά έξοδα η οποία ανέρχεται σε 1.000€ ανά εξάμηνο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση και πλήρη φάκελο δικαιολογητικών ηλεκτρονικά στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ΠΜΣ από 01/06/2022 έως και 15/08/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την προκήρυξη του προγράμματος εδώ.

Share This Post

Recent Posts

Ημέρες Erasmus 2023 ΕΛΜΕΠΑ

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ATHENA European University Alliance και το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και το Erasmus Virtual Exchange Project IMPACT γιορτάζει τις

Read More »

Δημοσίευμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Έρευνας και Ανάπτυξης για κοινή ερευνητική εργασία ΠΑΔΑ και Πανεπιστημίου Αιγαίου

Δημοσίευμα με τίτλο: «Revolutionising image processing with photonics», φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Έρευνας και Ανάπτυξης που αναδεικνύει τη συμβολή Ελλήνων ερευνητών στην

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated