ΠΜΣ «Νευροεπιστήμες. Διασύνδεση βασικής έρευνας με κλινική εφαρμογή» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ προκηρύσσει την εισαγωγή, κατ’ ανώτατο όριο, σαράντα (40) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών, για το ακαδημαϊκό έτος 20222023 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Νευροεπιστήμες. Διασύνδεση βασικής έρευνας με κλινική εφαρμογή» (ΦΕΚ Ίδρυσης 966/Β’/03.03.2022).

Το εν λόγω ΠΜΣ στοχεύει στην παροχή υψηλού βαθμού διδασκαλίας και εκπαίδευσης στον τομέα της διασύνδεσης των νευροεπιστημών. Οι πτυχιούχοι του προγράμματος θα αποκτήσουν εμπεριστατωμένη γνώση σε πεδία των βασικών και κλινικών νευροεπιστημών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις αιτήσεις τους από 06.06.2022 έως 29.07.2022 και από 22.08.2022 έως 11.09.2022.

Περισσότερα στην προκήρυξη του προγράμματος.

Αίτηση

Share This Post

Recent Posts

Ημέρες Erasmus 2023 ΕΛΜΕΠΑ

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ATHENA European University Alliance και το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και το Erasmus Virtual Exchange Project IMPACT γιορτάζει τις

Read More »

Δημοσίευμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Έρευνας και Ανάπτυξης για κοινή ερευνητική εργασία ΠΑΔΑ και Πανεπιστημίου Αιγαίου

Δημοσίευμα με τίτλο: «Revolutionising image processing with photonics», φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Έρευνας και Ανάπτυξης που αναδεικνύει τη συμβολή Ελλήνων ερευνητών στην

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated