Μνημόνιο Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο NUIST της Κίνας

Επεκτείνοντας τη στρατηγική ανάπτυξης σημαντικών διεθνών συνεργασιών, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Nanjing University of Information Science and Technology (NUIST), στην Κίνα.

Καλοσωρίζουμε το νέο Μνημόνιο, το οποίο σηματοδοτεί την αρχή μίας εποικοδομητικής ακαδημαϊκής συνεργασίας, εστιάζοντας στην υποστήριξη και υλοποίηση εκπαιδευτικών διαπολιτισμικών δραστηριοτήτων και έργων μεταξύ των δύο Πανεπιστημίων, στην ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τις εξελίξεις στη διδασκαλία, αλλά και στην προώθηση της έρευνας σε κάθε ίδρυμα.

Ως αποτέλεσμα γόνιμων προσπαθειών, η τρέχουσα συνεργασία θα προωθήσει την εφαρμογή δράσεων εξωστρέφειας και συνεργασίας στους τομείς ενδιαφέροντος και θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για τους φοιτητές και το Ακαδημαϊκό προσωπικό των δύο Πανεπιστημίων.

Share This Post

Recent Posts

ΔΠΜΣ «Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας για την Εκπαίδευση» – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του

Read More »

Φυσικοί Πόροι, Γεωπεριβάλλον, Γεωπληροφορική και Γεωργική Μηχανική

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Φυσικοί Πόροι, Γεωπεριβάλλον, Γεωπληροφορική και Γεωργική Μηχανική» του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής (ΑΦΠ&ΓΜ) της Σχολής Περιβάλλοντος

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated