Μεγάλη επιτυχία στις πρώτες «Ημέρες Καριέρας ΕΛΜΕΠΑ»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εκδήλωσης «Ημέρες Καριέρας ΕΛΜΕΠΑ 2022» οι οποίες διεξήχθησαν στις 3 & 4 Νοεμβρίου 2022, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μάρκος Καραναστάσης» στην Πανεπιστημιούπολη του ΕΛΜΕΠΑ στο Ηράκλειο.

Οι συμμετοχές τόσο των επιχειρήσεων, όσο και των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών. Συνολικά στη δράση συμμετείχαν 69 επιχειρήσεις και φορείς από διαφορετικούς κλάδους της αγοράς, προερχόμενοι από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας παραπάνω από 120 διαφορετικές θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης. Παρουσιάσεις επιχειρήσεων οι οποίες είτε πραγματοποιήθηκαν δια ζώσης στο χώρο του αμφιθεάτρου, είτε διαδικτυακά, παρακολούθησαν από κοντά περισσότεροι από 550 φοιτητές/τριες και απόφοιτοι του Πανεπιστημίου, οι οποίοι στη συνέχεια πραγματοποίησαν συνεντεύξεις με βάση τη λίστα επιλογής τους. Παράλληλα στα πλαίσια της δράσης απεστάλησαν περίπου 150 βιογραφικά σημειώματα ενδιαφερόμενων οι οποίοι είτε δεν είχαν τη δυνατότητα να παραστούν στο χώρο διεξαγωγής, είτε επιθυμούσαν να συνεργαστούν με επιχειρήσεις που συμμετείχαν αποκλειστικά διαδικτυακά.

Ως αποτέλεσμα της διασύνδεσης με την αγορά εργασίας, από την 1 η κιόλας ημέρα της δράσης, γνωστοποιήθηκε ότι κάποιες από τις επιχειρήσεις επέλεξαν να ξεκινήσουν τη συνεργασία τους με φοιτητές-απόφοιτους του ΕΛΜΕΠΑ, αναδεικνύοντας τις «Ημέρες Καριέρας ΕΛΜΕΠΑ» σε μια από τις σημαντικότερες δράσεις εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου.

Το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας ευχαριστεί θερμά, όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης και κυρίως την εθελοντική ομάδα, η οποία εργάστηκε με προθυμία και επαγγελματισμό, προβάλλοντας αξίες όπως η συνεργασία, η αλληλεγγύη, η κοινωνική συμμετοχή, που πρεσβεύει το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Ημέρες Καριέρας ΕΛΜΕΠΑ 2022

Ημέρες Καριέρας ΕΛΜΕΠΑ 2022
Ημέρες Καριέρας ΕΛΜΕΠΑ 2022
Ημέρες Καριέρας ΕΛΜΕΠΑ 2022
Ημέρες Καριέρας ΕΛΜΕΠΑ 2022

Share This Post

Recent Posts

ΔΠΜΣ «Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας για την Εκπαίδευση» – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του

Read More »

Φυσικοί Πόροι, Γεωπεριβάλλον, Γεωπληροφορική και Γεωργική Μηχανική

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Φυσικοί Πόροι, Γεωπεριβάλλον, Γεωπληροφορική και Γεωργική Μηχανική» του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής (ΑΦΠ&ΓΜ) της Σχολής Περιβάλλοντος

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated