Κορυφαία διάκριση για καθηγητή του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Η Διεθνής Ακαδημία Επιστήμης Ξύλου, όπως γίνεται γνωστό, επιβραβεύει κάθε χρόνο εξέχοντες επιστήμονες και ερευνητές του ξύλου που ξεχωρίζουν στα γνωστικά πεδία των επιστημών ξύλου, όπως επίσης και για το σημαντικό ακαδημαϊκό έργο τους.

Η φετινή ανάδειξη και η εκλογή του καθηγητή Γεωργίου Ι. Μαντάνη ως τακτικού εκλεγμένου μέλους στη Διεθνή Ακαδημία Επιστημών Ξύλου – International Academy of Wood Science (IAWS) – για το αναγνωρισμένο ερευνητικό έργο του, αποτελεί από κάθε άποψη, μια σημαντική, ξεχωριστή αναγνώριση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο αντικείμενο των επιστημών ξύλου.

Ο καθηγητής Γεώργιος Μαντάνης γίνεται χρονικά ο τρίτος κατά σειρά Έλληνας επιστήμων ξύλου -μετά τον αείμνηστο καθηγητή Γεώργιο Θ. Τσουμή του ΑΠΘ και τον καθηγητή Σταύρο Αβραμίδη του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας του Καναδά- που λαμβάνει αυτή τη σημαντική ακαδημαϊκή διάκριση. Η εν λόγω διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας και το νέο Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού, το οποίο εδρεύει στην πόλη της Καρδίτσας.

Share This Post

Recent Posts

ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Πληροφορική» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Kαινοτόμο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ανακατεύθυνσης του Department of Informatics and Telematics “Εφαρμοσμένη Πληροφορική” (https://applied.dit.hua.gr/ )💻💻Υποβολή αίτησεων ηλεκτρονικά έως τις 23/06/2023 στον σύνδεσμο https://application.hua.gr/ 📍📍

Read More »

ΠΜΣ «Ψηφιακές Υπηρεσίες Υγείας και Αναλυτική» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο Δ.Π.Μ.Σ. “Ψηφιακές Υπηρεσίες Υγείας και Αναλυτική” (https://mschealth.dit.hua.gr/call/) Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated