Η Ελληνική Ανώτατη Εκπαίδευση παρούσα στη Γεωργία

Η Study in Greece μαζί με 15 Ελληνικά Πανεπιστήμια στην 11η Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση της Γεωργίας

Στις 27 και 28 Μαΐου, περισσότεροι από 20 εκπρόσωποι από ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης της χώρας μας θα συμμετάσχουν στη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση της Γεωργίας, παρουσιάζοντας τα πανεπιστήμια, τα προγράμματα σπουδών και τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα σε διεθνείς φοιτητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διεθνής Έκθεση Εκπαίδευσης της Γεωργίας διεξάγεται, σε ετήσια βάση, από το 2010, και ο μέσος όρος επισκεπτών της, κάθε χρόνο, αγγίζει τους 10.000.

Φέτος, λόγω της πανδημίας του COVID-19, είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω έκθεση θα γίνει διαδικτυακά, συγκεντρώνοντας, παρ’ όλα αυτά, περίπου 200 σχολές από 16 χώρες. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στις σύγχρονες τάσεις της Ανώτατης Εκπαίδευσης και να παρουσιάσουν νέα προγράμματα σπουδών, υποτροφίες, προγράμματα ανταλλαγής και ό,τι άπτεται του ακαδημαϊκού γίγνεσθαι μέσω διαδικτυακών παρουσιάσεων και θεματικών εκδηλώσεων.

 

Επίσημη ιστοσελίδα: https://educationfair.ge/

Facebook: https://www.facebook.com/InternationalEducationFairGeorgia

Share This Post

Recent Posts

Virtual Open Day HUA 2024 – 13.06.2024

Virtual Open Day – Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Σχολή Περιβάλλοντος Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένων Οικονομικών | 13.06.2024 Virtual Open Day – Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Σχολή Περιβάλλοντος Γεωγραφίας

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated