Τρίπολη

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ιδρύθηκε με το Προεδρικό Διάταγμα 13/2000. Έχει ως έδρα του την Τρίπολη και αναπτύσσεται σε επίπεδο ολοκληρωμένων Σχολών στις πέντε πρωτεύουσες των Νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Σχολή Οικονομίας Διοίκησης και Πληροφορικής με έδρα την Τρίπολη

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Θέση Σέχι Πρώην τέταρτο πεδίο βολής
Τρίπολη 22100
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:  
Τηλέφωνο: 2710 230128 , 2710 230173
Φαξ: 2710 230139
http://es.uop.gr 
Googlemap

 

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών αποτελεί το πρώτο τμήμα της Σχολής Οικονομίας Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η οποία εδρεύει στη πρωτεύουσα του νομού Αρκαδίας, Τρίπολη. Η Σχολή ιδρύθηκε το 2003 και αναμένεται να φιλοξενήσει μελλοντικά και το Τμήμα Χρηματοοικονομικής, Λογιστικής και Ποσοτικής Ανάλυσης, όπως επίσης και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Οδηγός και Πρόγραμμα Σπουδών

 

Οι φοιτητές/τριες του Τμήματος έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια ευρεία ποικιλία μαθημάτων, τα οποία καλύπτουν τους κλάδους της οικονομικής και χρηματοοικονομικής επιστήμης, καθώς και άλλα παρεμφερή γνωστικά πεδία όπως η αγροτική οικονομική, η οικονομική γεωγραφία και η περιφερειακή ανάπτυξη, η οικονομική των μεταφορών, ή η οικονομική του περιβάλλοντος. Παράλληλα, οι φοιτητές/τριες έχουν πρόσβαση σε όλα τα σύγχρονα μέσα εκπαίδευσης (εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, δικτυακές συνδέσεις, πρόσβαση σε βάσεις οικονομικών δεδομένων, εξειδικευμένη οικονομική βιβλιοθήκη κ.ά.) με σκοπό την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση και εφαρμογή των επιστημονικών τους γνώσεων.

 

Μεταπτυχιακές σπουδές

 

Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Τέρμα Καραϊσκάκη
22100 ΤΡΙΠΟΛΗ
E-mail: 
Τηλ: 2710 372167
Fax: 2710 372160
http://dit.uop.gr
Googlemap

 

Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ιδρύθηκε με το Προεδρικό Διάταγμα υπ’ αριθμ. 70 της 28ης Μαΐου 2013, και προήλθε από τη συγχώνευση των Τμημάτων Επιστήμης & Τεχνολογίας Υπολογιστών και Επιστήμης & Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών. Το Τμήμα προσφέρει ένα σύγχρονο πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών, που καλύπτει θέματα αιχμής στην πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες, έχοντας ως βασικό στόχο οι απόφοιτοι του Τμήματος να διαθέτουν αναλυτικό και συγκροτημένο τρόπο σκέψης και να συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη.

Οι προπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών διαρκούν τέσσερα έτη – ισοδύναμα οκτώ εξάμηνα. Τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών διακρίνονται σε

 

Πλήρες κείμενο του οδηγού σπουδών.

Τα μαθήματα κορμού είναι τα θεμελιώδη μαθήματα που θεωρούνται απαραίτητα για να μπορέσει να αποκτήσει ο φοιτητής το αναγκαίο γνωστικό υπόβαθρο στις επιστήμες της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τα εξειδικευμένα μαθήματα που προσφέρονται στον οδηγό σπουδών. Στα μαθήματα κορμού ανήκει και η πτυχιακή εργασία, η οποία είναι υποχρεωτική και εκπονείται στο 7ο και 8ο εξάμηνο.

 

Μεταπτυχιακές  Σπουδές

Τμήμα Νοσηλευτικής

 

Η Σχολή Επιστημών Υγείας  είναι εγκατεστημένη στην πόλη της Τρίπολης . Εποπτεύει και συντονίζει τη λειτουργία των Τμημάτων, Λογοθεραπείας με έδρα την Καλαμάτα, Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας με έδρα την Καλαμάτα, Φυσικοθεραπείας με έδρα την Σπάρτη,  και Νοσηλευτικής με έδρα την Τρίπολη.

 

Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας 

 

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, προσφέρει ένα σύγχρονο προπτυχιακό πρόγραμμα διάρκειας 4 ετών, το οποίο συνδυάζει την επιστημονική γνώση της Διοικητικής Επιστήμης, της Οικονομικής Επιστήμης και της Τεχνολογίας με σκοπό να παρέχει στους αποφοίτους του ολοκληρωμένη εκπαίδευση για τη σύγχρονη αγορά εργασίας. Το Τμήμα ΔΕΤ προετοιμάζει εξειδικευμένα στελέχη, ικανά να λαμβάνουν αποτελεσματικές αποφάσεις, προς όφελος της επιχείρησης και της οικονομίας, χρησιμοποιώντας το σύγχρονο περιβάλλον μεθόδων λήψης αποφάσεων, τεχνολογίας και εφαρμογών. Στελέχη τα οποία θα μπορούν να λειτουργούν στο υπό διαμόρφωση περιβάλλον του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Με τον τρόπο αυτό συμβάλει στον οργανωτικό και διοικητικό εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων και οργανισμών της, που θα τους επιτρέψει να βελτιώσουν τον δείκτη ανταγωνιστικότητας τους στη σύγχρονη διεθνοποιημένη πραγματικότητα. • Στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου δεν υπάρχουν τέτοιες υποδομές ώστε να μπορούν να στεγαστούν οι φοιτητές.

  Στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου λειτουργεί Τμήμα Φοιτητικών θεμάτων με στόχο την ενημέρωση των φοιτητών για τα εκπαιδευτικά θέματα, καθώς και για εκείνα που άπτονται της φοιτητικής ζωής (στέγαση, περίθαλψη, υποτροφίες κ.λπ.).

  ΣΙΤΙΣΗ Για την κατηγορία φοιτητών που δικαιούνται δωρεάν σίτιση παρέχεται ένα δωρεάν γεύμα ημερησίως σε επιλεγμένα εστιατόρια της Τρίπολης. Οι υπόλοιποι φοιτητές δικαιούνται το ίδιο γεύμα έναντι 3 ευρώ.

  ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ Το δίκτυο δεδομένων παρέχει στους φοιτητές πρόσβαση σε νέες υπηρεσίες τηλεματικής. Πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε φοιτητής κατά την εγγραφή του στο Ίδρυμα λαμβάνει λογαριασμό (login και password) πρόσβασης στις υπηρεσίες τηλεματικής και Διαδικτύου του Ιδρύματος.

  Πληροφορίες δίνονται στο τηλ. 2710-230.000

  Φοιτητικοί σύλλογοι υπάρχουν και στα δύο τμήματα που εδρεύουν στην Τρίπολη, οι οποίοι είναι πολύ δραστήριοι και αγωνίζονται να βρουν λύσεις στα προβλήματα των φοιτητών με κυρίαρχο αυτό της στέγασης.

Ξενοδοχεία

Ασφαλώς όσον αφορά τη διαμονή ενός φοιτητή σε μια οποιαδήποτε πόλη, ένα ξενοδοχείο δεν αποτελεί την πιο ρεαλιστική επιλογή, λόγω του αυξημένου κόστους για εκτεταμένη διαμονή. Παρόλα αυτά παραμένει μια επιλογή την οποία κάποιος μπορεί να εξετάσει. Γενικά, το κριτήριο επιλογής θα πρέπει να είναι μια μειωμένη τιμή για ένα αξιοπρεπές κατάλυμα που πληροί τα βασικά.

Περισσότερες Πληροφορίες: https://www.booking.com

Διαμερίσματα: Ένα διαμέρισμα αποτελεί σίγουρα μια πιο ρεαλιστική επιλογή όσον αφορά στην εκτεταμένη διαμονή σε οποιαδήποτε πόλη. Μερικές συμβουλές:

 • Εύρεση κατοικίας κοντά στο κέντρο, για καλύτερη προσβασιμότητα
 • Εύρεση κατοικίας κοντά στη σχολή του φοιτητή
 • Εύρεση συγκατοίκου ώστε να ελαχιστοποιούνται – να επιμερίζονται τα κόστη

Εφόσον τα διαθέσιμα διαμερίσματα μεταβάλλονται διαρκώς, δε θα είχε νόημα να προταθούν συγκεκριμένα. Συνεπώς προτείνονται 2 καλές ιστοσελίδες για εύρεση διαμερισμάτων:

Τα ενοίκια για διαμερίσματα από 30-45 τ.μ. κυμαίνονται από 200-250 ευρώ.  Περισσότερες πληροφορίες στις ακόλουθες ιστοσελίδες.

 

Όλα τα δρομολόγια καλύπτονται από το ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Τα δρομολόγια για το Πανεπιστήμιο ακολουθούν την εξής διαδρομή:

Πλ. Κολοκοτρώνη – Λέσχη Αξιωματικών – Καλαβρύτων – Επαμεινώνδα – Αγ. Βαρβάρα – Πανεπιστήμιο

 

Ενδεικτικά δρομολόγια

08:30  /  09:30  /   10:30  /  11:30  /  12:30  /  13:30
Συνοικισμός – ΚΤΕΛ – Πλ. Κολοκοτρώνη – Πανεπιστήμιο

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά:

Εκδοτήρια: 2710 222 560

Από σταθερό Αρκαδίας: 11 550

 

Κόστος φοιτητικού εισιτηρίου: 0,80 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα

www.e-food.gr

και στην παρακάτω ιστοσελίδα που αναφέρει τα καλύτερα εστιατόρια της Τρίπολης

www.tripadvisor.com.gr

 

Υπάρχει μόνο ένας κινηματογράφος στην Τριπολη το CINE VILLE

 

Τιμές Εισιτηρίων Σεζόν 2016 – 2017

 

Για ταινίες 2D

7  ευρώ κανονικό

5  ευρώ μειωμένο *

 

Για ταινίες 3D

8 ευρώ κανονικό

7 ευρώ μειωμένο *

6 ευρώ παιδικό για παιδικές ταινίες

Όταν πέφτει ο ήλιος, η Τρίπολη γίνεται μια πλανεύτρα. Στα κουτούκια και στα μπαρ, στις πλατείες και τα ουζερί, η Τρίπολη αρνείται να πάει για ύπνο. Θέλει να χαρεί και να ζήσει κάθε στιγμή. Όποια ώρα και να θελήσει κάποιος να πιεί ένα ποτό θα βρει ολάνοιχτα μπαρ και στέκια.

Εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες υπάρχουν πολλά στο κέντρο της πόλης αλλά και στις περιοχές λίγο έξω από το κέντρο.Εστιατόρια με τοπική κουζίνα:

 

Τα φοιτητικά στέκια βρίσκονται στο κέντρο της πόλης κυρίως κοντά στην πλατεία Πετρινού και στην πλατεία Άρεως. Οι καφετέριες που συχνάζουν οι φοιτητές είναι το Prego, το Τουριστικό, η Μέντα και το Vivo. Το βράδυ έχουν την τιμητική τους τα club ΡολόιMansionOggiNegro, Olive Green και η Φωλιά του κούκου για όποιον αγαπά την ελληνική μουσική.

 

Φεστιβάλ Τρίπολης

Κάθε καλοκαίρι το Φεστιβάλ της Τρίπολης είναι γεγονός. Το κοινό  έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για μεγάλους και παιδιά στο θέατρο άλσους Αγίου Γεωργίου, να «μιλήσει» με το φεγγάρι στο Αρχαίο Θέατρο Μαντινείας, να ζήσει τη μαγευτική εμπειρία του Αρχαίου Θεάτρου Ορχομενού και να συναντηθεί για πρώτη φορά στο διεθνώς πλέον αναγνωρισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας, μέσα από μουσικές βραδιές που διοργανώνονται από το Δήμο.

 

Εκδηλώσεις στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Το Θέατρο βρίσκεται στην πλατεία Πετρνιού είναι ένα πανέμορφο διατηρητέο κτίριο που ανακαινίστηκε πρόσφατα. Διοργανώνονται θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.facebook.com

 

Πάσχα στην Τρίπολη

Το Πάσχα στην Τρίπολη είναι πραγματικά μια απέραντη γιορτή. Όλη η μεγάλη Εβδομάδα περνάει κατανυκτικά, με την ευλαβή νηστεία και τις λειτουργίες στους ναούς που συνταράσσουν τις καρδιές. Τη Μεγάλη Παρασκευή όλοι οι επιτάφιοι ενώνονται σε ένα ποτάμι πίστης μπροστά από τον επιβλητικό Μητροπολιτικό Ναό του Μεγάλου Βασιλείου. Εκτός από τις καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις των Παθών του Κυρίου, τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάστασή Του, οι γραφικές ψησταριές με τα πλούσια φαγητά που απλώνονται από την κεντρική πλατεία του Αγίου Βασιλείου μέχρι την πλατεία του Άρεως, δίνουν μια ξεχωριστή εικόνα στο Τριπολιτσιώτικο Πάσχα

 

Πανηγύρια

Όλο το καλοκαίρι διοργανώνονται πανηγύρια με παραδοσιακή μουσική και μπόλικο φαγητό και ποτό σε όλα τα χωριά που βρίσκονται κοντά στην Τρίπολη. Γνωστά είναι τα πανηγύρια της Νεστάνης, του Λεβιδίου αλλά το πιο ονομαστό είναι το πανηγύρι της Τεγέας. Η εμποροπανήγυρη της Τεγέας κουβαλά μια μακραίωνη ιστορία, που χάνεται στο βάθος των αιώνων. Κατά τα γραπτά, εμπορική πανήγυρη κάποιας μορφής διοργανωνόταν στην ευρύτερη περιοχή της Τεγέας ήδη από την περίοδο της Φραγκοκρατίας. Με τη σημερινή του μορφή  το πανηγύρι της Τεγέας διοργανώνεται από τον Τεγεατικό Σύνδεσμο εδώ και 130 χρόνια στους ιδιόκτητους χώρους του, που ξεπερνούν τα 125 στρέμματα, στο μοναδικής ομορφιάς πάρκο του και γύρω από την Παναγία την Επισκοπιώτισσα. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 14 Αυγούστου και διαρκούν μια εβδομάδα.

  • Από το σταθμό λεωφορείων στην Αθήνα ο επισκέπτης μπορεί σε δύο ώρες και δεκαπέντε λεπτά να φτάσει στην Τρίπολη, την πρωτεύουσα του νομού. Εκτελούνται πυκνά δρομολόγια τόσο για την παραπάνω πόλη όσο και για την Mεγαλόπολη και το Λεωνίδιο.

  Πληροφορίες στα τηλέφωνα του KTEΛ Aθήνας (Kηφισού 100): 210-5132834, 210-5153510

  • Από το σταθμό λεωφορείων της Θεσσαλονίκης κάθε ταξιδιώτης μπορεί να φτάσει άνετα και ξεκούραστα στην Αρκαδία, με δρομολόγια που εκτελούνται σε καθημερινή βάση.

  Πληροφορίες στα τηλέφωνα του KTEΛ Θεσσαλονίκης: 2310-545433.

  Μέσα σε δύο ώρες και είκοσι πέντε λεπτά μπορεί ο περιηγητής, με δελφίνι, να φτάσει στο Λεωνίδιο με αφετηρία την Mαρίνα Zέας. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι πραγματοποιούνται πυκνά δρομολόγια. Πληροφορίες στο τηλέφωνο στη Μαρίνα Ζέας: 210-6164444, 210-6198340.

  Με δελφίνι από το Λεωνίδιο υπάρχει σύνδεση με Zέα, Γέρακα, Kυπαρίσσι, Mονεμβασιά, Πόρτο Xέλι, Kύθηρα, Σπέτσες, Ύδρα και Tυρό. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 27570-22294.

  Με δελφίνι από το Tυρό υπάρχει σύνδεση με Zέα, Γέρακα, Kυπαρίσσι, Mονεμβασιά, Πόρτο Xέλι, Kύθηρα, Σπέτσες, Ύδρα και Λεωνίδιο. Πληροφορίες στο τηλέφωνο:27570-41692.

  (http://cultureportal.uop.gr)

Αρχαιολογικοι χώροι

 • Λύκαιον όρος
 • Αρχαία Ασέα
 • Έπαυλη Ηρώδη Αττικού
 • Αρχαία Γόρτυνα
 • Ναός Αρτέμιδος Κνακεάτιδος
 • 5η Μυκηναϊκή οδός ή 84η Ρωμαϊκή οδός
 • Αρχαία Θέλπουσα
 • Αρχαίο Μεθύδριο
 • Αρχαία Τεύθις
 • Ναός Αθηνάς Αλέας
 • Αρχαία Βρένθη
 • Αρχαίος Ορχομενός
 • Αρχαία Μεγαλόπολη
 • Αγιωργίτικα
 • Αρχαία Γλυππία
 • Ιερό του Απόλλωνα Τυρίτα
 • Αρχαίες Πρασιές
 • Αρχαία Πολίχνη
 • Αρχαία Μελαγγεία
 • Αρχαία Μαντίνεια
 • Ιερό Ιππίου Ποσειδώνα
 • Αρχαία Τραπεζούντα

(http://cultureportal.uop.gr)

Μουσεία

 • Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας
 • Αρχαιολογικό Μουσείο Μεγαλόπολης
 • Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης
 • Αρχαιολογικό Μουσείο Λυκόσουρας
 • Αρχαιολογικό Μουσείο Τρίπολης
 • Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους
 • Μουσείο Αλεξάνδρου Παπαναστασίου
 • Το Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνας
 • Εκκλησιαστικό Μουσείο Δημητσάνας
 • Λαογραφικό Μουσείο Στεμνίτσας
 • Μουσείο Χαλκού
 • Δρυάδες – Αρκαδικό Μουσείο Τέχνης και Ιστορίας

(http://cultureportal.uop.gr)

Οχυρώσεις

 • Κάστρο της Ωριάς
 • Μεσαιωνική Ταβία
 • Η Βαρονία και το κάστρο της Άκοβας
 • Κάστρο Καρύταινας
 • Κάστρο Μουχλί
 • Γκορτσούλι

(http://cultureportal.uop.gr)

Εκκλησίες

 • Άγιος Αθανάσιος
 • Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Χαράλαμπους
 • Ιερός Ναός «Παναγίας των ξένων»

Μοναστήρια

 • Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου
 • Ιερά Μονή Αγίας Πελαγίας

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις (5)

Πανηγύρια, εκδηλώσεις και τοπικές γιορτές που γίνονται καθολη τη διάρκεια του χρόνου στο νομό.

(http://arcadia.ceid.upatras.gr)

Πολιτιστικοί Σύλλογοι

 • Η Χορωδία Ορφέα Τρίπολης
 • Θεατρική Ομάδα Τρίπολης
 • Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης

(http://cultureportal.uop.gr)

Άμεση ανάγκη
Άμεση δράση 100
Οδική Ασφάλεια Ε.Ο Κορινθου-Τριπολης 1866
Άμεση επέμβαση λιμενικής αστυνομίας 108
Aστυνομικά τμήματα 1033
Άμεση επέμβαση αερονομίαs 210 9642000
Σταθμός πρώτων βοηθειών ΙΚΑ 210 6467811
Δασική υπηρεσία 191
Γραμμή ζωής – SOS 175
Πυροσβεστική 199
Τουριστική αστυνομία 171
Εφημερεύοντα νοσοκομεία, κλινικές, ιατροί & φαρμακεία 14944

Βλάβες
ΔΕΗ γραφείο ενημέρωσης καταναλωτών 1253
ΟΤΕ βλάβες 121
ΕΥΔΑΠ βλάβες 1022

Δρομολόγια
Δρομολόγια αεροπορικών, ακτοπλοϊκών & σιδηροδρομικών συγκοινωνιών 1440
Ολυμπιακή Αεροπορία 210 9666666
Δρομολόγια πλοίων Αργοσαρωνικού 210 4124585
Δρομολόγια πλοίων εσωτερικού 210 4226000
Λιμεναρχείο Πειραιά 210 4511310-7
Λιμεναρχείο Ραφήνας 2294 022300
Δρομολόγια αστικών συγκοινωνιών Αθήνας 185
ΟΣΕ – Τηλεφωνική κράτηση εισιτηρίων 1110
Δρομολόγια υπεραστικών λεωφορείων (ΚΤΕΛ) 1440

Πληροφορίες
Πληροφ. καταλόγου ΟΤΕ για εσωτερικό 11888
Πληροφ. καταλόγου ΟΤΕ για εξωτερικό 11889
Κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης ΟΤΕ 134
Πληροφορίες για ΠΡΟΠΟ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΠΡΟΠΟ ΓΚΟΛ, ΤΖΟΚΕΡ, Extra 5 και Super 3 14944
Αποτελέσματα αγώνων στοιχήματος 14844
ΕΘΝΙΚΟ-ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ & ιππόδρομος 1445
Ραντεβού στο ΙΚΑ 184
Ανοικτή γραμμή (μονάδα απεξάρτησηs Ψ.Ν.Α) 210 3617089
Δήμοs Αθηναίων (Πληροφορίεs) 195
Θέατρα – κινηματογράφοι 1422
ΚΤΕΟ 1425
Μετεωρολογικό δελτίο & ατμοσφαιρική ρύπανση 1448
Συμβουλευτικόs σταθμόs AIDS 210 7222222
Τουριστική αστυνομία (Πληροφορίεs ΕΟΤ) 171
Χρηματιστήριο 1424

Εξυπηρέτηση πολιτών
Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών 1500
Τηλεφωνικές αιτήσεις για παροχή πιστοποιητικών 1502
Εθνικός οργανισμός πρόνοιας 197

Οδική Βοήθεια
Οδική βοήθεια ΕΛΠΑ 10400
Οδική βοήθεια Εxpress Service 1154
Οδική βοήθεια Hellas Service 1507
Οδική βοήθεια Interamerican 1158
Τροχαία Αθηνών 210 5230111
Τροχαία Πειραιά 210 4113832
Τροχαία Θεσσαλονίκης 2310 554144

Χάρτης

Φωτογραφίες