Λάρισα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που εδρεύουν στη Λάρισα είναι τα παρακάτω:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να γίνει είναι η εγγραφή στη σχολή. Καλό θα ήταν να παρακολουθούνται συχνά οι ανακοινώσεις του Πανεπιστημίου για το πότε ξεκινούν οι εγγραφές. Προσοχή, το χρονικό περιθώριο που δέχονται οι γραμματείες είναι περιορισμένο, όσο και οι ώρες τους. Πλέον,  οι εγγραφές των φοιτητών γίνονται στην πρώτη φάση ηλεκτρονικά, προκειµένου οι φοιτητές να µη ξοδεύουν συνεχώς χρήµατα για εισιτήρια και προσωρινή διαμονή. Με την εγγραφή αποκτάται λογαριασμός και κωδικός πρόσβασης στη σχολή με τον οποίο καλό θα ήταν άμεσα να γίνει:

 • Αίτηση για στέγαση και σίτηση.
 • Αίτηση για απόκτηση ακαδημαϊκής ταυτότητας (ΠΑΣΟ)

Επίσης αυτός ο λογαριασμός είναι απαραίτητος για:

 • Πρόσβαση στο forum της ακαδημαϊκής κοινότητας
 • Διαχείριση και εξοικείωση με τη νεοαποκτηθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση
 • Σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο της σχολής
 • Διαχείριση προσωπικής καρτέλας στο Σύστημα Διαχείρισης Φοιτητολογίου (εγγραφές σε μαθήματα μετά από ανακοίνωση, ωρολόγιο πρόγραμμα, αιτήσεις για βεβαιώσεις, πληροφόρηση για βαθμούς μαθημάτων που εξεταστήκατε, πληροφόρηση για το Πρόγραμμα Σπουδών της Σχολής) και στο e-class του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Τάξεων του ιδρύματος.
 • Δήλωση συγγραμάτων του εξαμήνου μέσω της πλατφόρμας ΕΥΔΟΞΟΣ
 • Παρακολούθηση σεμιναρίου βιβλιοθήκης και εγγραφή στην υπηρεσία ώστε να μπει σε λειτουργία ο δανεισμός βιβλίων και η χρήση υπολογιστών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

 1. Η Λάρισα δεν έχει το απρόσωπο ύφος της Αθήνας. Στο κέντρο της πλατείας ταχυδρομείου βρίσκονται ποικιλόμορφες καφετέριες που λειτουργούν πρωί, μεσημέρι, βράδυ και προσφέρονται για καφέ, μεζέ και ποτό. Πληθώρα επιλογών σε Fast Food για φαγητό και κάποιες μεμονωμένες επιλογές σε καλά μαγειρευτά. Στην κεντρική πλατεία, ακριβώς πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο, οι πεζόδρομοι είναι γεμάτοι με εναλλακτικά μαγαζιά, φοιτητικά στέκια, μεζεδοπωλεία, κρεπερί και κάποια ροκάδικα που αποτελούν πόλο έλξης για τους φοιτητές που έρχονται σε πρώτη επαφή με την πόλη καθώς και πολλά σε αριθμό ιδιαίτερης διακόσμησης και αισθητικής Street Cafe.
 2. Σε περίπτωση που θα θελήσει κάποιος να εργασθεί ώστε να ενισχύσει το φοιτητικό του εισόδημα, υπάρχουν πολλές θέσεις στα προαναφερθέντα μαγαζιά, στο κομμάτι της  εξυπηρέτησης πελατών (service κτλ.). Επί της πλατείας Εβραίων υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που προσφέρονται ως καθημερινά στέκια, ενώ ανηφορίζοντας προς Φρούριο μπορεί κάποιος να συναντήσει πληθώρα νυχτερινών κυρίως επιλογών σε μπαράκια, εστιατόρια, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία.  Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα της εξεταστικής  πήγαν απροσδόκητα καλά, υπάρχουν και τα μπουζούκια της πόλης. Λίγα σε αριθμό, αλλά ικανά για ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
 3. Η σχολή δεν είναι μόνο για διάβασμα. Η βασική τάση του ανθρώπου είναι η κοινωνικοποίηση. Γνωριμίες με κόσμο και δικτύωση αποτελούν σημαντικά κομμάτια μιας καλής φοιτητικής ζωής.
 4. Εκμετάλλευση φοιτητικών προσφορών. Η εγγραφή στο Πανεπιστήμιο, ανταμείβει με γνώσεις, γνωριμίες, εμπειρίες και πολλά ακόμη εφόδια, ένα από τα σημαντικότερα, το φοιτητικό πάσο. Φοιτητές δικαιούνται έκπτωση στα θέατρα, τους κινηματογράφους, τις συγκοινωνίες, τα μουσεία και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενώ οι προσφορές που απευθύνονται σε φοιτητές είναι αμέτρητες.
 5. Τακτική παρακολούθηση μαθημάτων. Είναι κρίμα να μείνει ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία που κέρδισε κάποιος με το δικό του μόχθο, για να πιει ένα καφέ παραπάνω. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι μια αναγνωριστική βόλτα σε κάθε νέο μάθημα, για να διαπιστώσει ποια αξίζουν τη συνεχή παρουσία του.
 6. Είναι υπέροχη  η ξαφνική αίσθηση ανεξαρτησίας, όμως θα πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη για  όλες τις καινούριες υποχρεώσεις. Τώρα που δεν υπάρχει κάποιος να μαγειρεύει στο σπίτι, αν το καθημερινό μαγείρεμα δεν είναι εφικτή λύση, στη λέσχη της σχολής συνήθως βρίσκεται φτηνό και καλό φαγητό.
 7. Δημιουργική εκμετάλλευση ελεύθερου χρόνου. Σεμινάρια και εργαστήρια που προσφέρει η σχολή, μια έξτρα ξένη γλώσσα ή μαθήματα υποκριτικής. Αν δεν εξερευνήσει κάποιος σε νεαρή ηλικία τα ταλέντα και τις δεξιότητές του κυνηγώντας κάτι δημιουργικό, θα είναι πολύ δύσκολο να το κάνει αργότερα.
 8. Οι ομαδικές εργασίες θα είναι καλό να αναλαμβάνονται με άτομα που είναι διατεθιμένα να προσφέρουν στην ομάδα. Αρκετά μαθήματα της σχολής απαιτούν ομαδικές εργασίες, κάποιες φορές ακόμη και αντί του παραδοσιακού τρόπου εξετάσεων. Όσο πιο καλά γνωρίζονται τα μέλη της ομάδας, τόσο πιο πιθανό είναι ένα καλό αποτέλεσμα.
 9. Πήγαινε έστω σε μια συνέλευση για την εμπειρία. Σκοπός δεν είναι να εμπλακείς στον κόσμο των κομματικών παρατάξεων μέσα στις σχολές. Αντίθετα, είναι επιλογή σου να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση. Γίνε η Ελβετία της σχολής σου, δεν υπάρχει καμία ντροπή σε αυτό. Όμως, αξίζει να πας έστω και σε μια συνέλευση του τμήματός σου για να δεις τον τρόπο λειτουργίας, τις διαφορετικές φωνές και να λάβεις μέρος σε μια ψηφοφορία.

Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για εκδρομές. Από απλές εκδρομές στην Αράχωβα και τη Μύκονο, μέχρι ταξίδια ζωής στη Νέα Υόρκη και το Τόκιο (αν έχεις περάσει σε κάποια σχολή Αρχιτεκτονικής), το Πανεπιστήμιο θα σου προσφέρει πολλές αφορμές για όμορφες αποδράσεις σε τιμές ευκαιρίας. Ειδικά κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, μια εκδρομή, έστω και μέχρι την Αράχωβα, αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για νέες γνωριμίες παντός τύπου. Επίσης υπάρχει και το πρόγραμμα Erasmus. Δεν προσφέρεται μεν από το πρώτο έτος, όμως μισός χρόνος σε κάποια πόλη της Ευρώπης, δίχως ιδιαίτερες υποχρεώσεις δεν είναι κάτι που προσφέρεται συχνά.

Η Λάρισα είναι η πόλη όπου έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να κάνετε φίλους και περάσετε μια αξέχαστη φοιτητική ζωή. 

Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, σε συνδυασμό με το επίπεδο των σχολών και την αισθητική ποιότητα της πόλης της Λάρισας, θα ολοκληρώσουν τις ακαδημαϊκές σπουδές σας. Ανάλογα με  τα ενδιαφέροντά τους μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε σε διάφορους τομείς  όπως ο αθλητισμός, τα καλλιτεχνικά, τα κοινωνικά, τα πολιτισμικά κ.α.. Στην πόλη υπάρχουν πολιτιστικοί φορείς, αθλητικές οργανώσεις, μουσικές σκηνές, χορωδίες, συμφωνική ορχήστρα, φιλαρμονική, λέσχη φωτογραφίας και αίθουσες τέχνης που προωθούν τους τοπικούς καλλιτέχνες. Ο ποταμός Πηνειός προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες για άθληση και ψυχαγωγία.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας λειτουργεί Υπηρεσία Συμβουλευτικής Φοιτητών/ριών του Εργαστηρίου Ψυχολογίας και Εφαρμογών στην Εκπαίδευση, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές και τις φοιτήτριες όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εφ’ όσον το επιθυμούν, να δεχθούν ψυχολογική στήριξη και βοήθεια για προσωπικές τους δυσκολίες και ανησυχίες, αλλά και να εκπαιδευθούν στην απόκτηση δεξιοτήτων διαχείρισης και επίλυσης προβλημάτων, που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν. 

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διαθέτει κτηριακές υποδομές για τη στέγαση των φοιτητών εντός του Συγκροτήματος του ιδρύματος στη Λάρισα.

Η Φοιτητική Εστία στη Λάρισα αποτελείται συνολικά από 8 αυτόνομα κτήρια, δυναμικότητας 502 κλινών.

Κριτήριο για την επιλογή και διαμονή των φοιτητών είναι η οικονομική και οικογενειακή κατάστασή τους. Επίσης συνεκτιμώνται λόγοι υγείας καθώς και άλλες παράμετροι που επηρεάζουν την οικονομική κατάσταση της οικογένειας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Αυτοτελές Τμήμα Σίτισης & Στέγασης στις αντίστοιχες πόλεις.
Λάρισα: Φοιτητική Εστία, Περιφερειακή οδός Λάρισας Τρικάλων.

Σίτιση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:

1. Κεντρικό Φοιτητικό Εστιατόριο (Στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστημών Υγείας στη θέση Μεζούρλο, τηλ: 2410 685505).

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: (Καθημερινά)

 • Πρωινό 07:30 – 09:00
 • Γεύμα 13:00 – 16:00 
 • Δείπνο 18:00 – 21:15

 

2. Βοηθητικό Φοιτητικό Εστιατόριο (31ης Αυγούστου & Λορέντζου Μαβίλη).

Λειτουργεί μόνο Σαββατοκύριακα, και σιτίζονται οι φοιτητές/τριες, που έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά* (https://hris.uth.gr/feeding/student/) την προηγούμενη εβδομάδα, για την επόμενη, τις ημέρες σίτισης και το φαγητό που επιθυμούν από τα δύο προσφερόμενα είδη.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: (Σάββατο & Κυριακή)

 • Πρωινό 07:30 – 09:00
 • Γεύμα 13:00 – 15:00
 • Δείπνο 19:00 – 21:00

– Οι δικαιούχοι φοιτητές/τριες δωρεάν σίτισης Βόλου και Λάρισας έχουν τη δυνατότητα εάν το επιθυμούν και εφόσον το έχουν δηλώσει* (https://hris.uth.gr/feeding/student/) να σιτίζονται σε διαφορετικό εστιατόριο την ίδια ημέρα, δηλαδή σε άλλο εστιατόριο το μεσημέρι και σε άλλο το βράδυ.

– Oι φοιτητές/τριες Βόλου και Λάρισας, που δεν δικαιούνται δωρεάν σίτιση, και επιθυμούν να σιτίζονται επί πληρωμή στα βοηθητικά εστιατόρια, θα πρέπει να το δηλώνουν ηλεκτρονικά* (https://hris.uth.gr/feeding/student/) από Τρίτη 15.30 έως και Πέμπτη 24.00, της προηγούμενης εβδομάδας από αυτήν που πρόκειται να σιτιστούν. Το αντίτιμο για τις ημέρες σίτισης θα καταβάλλεται στο αντίστοιχο κεντρικό εστιατόριο την Παρασκευή της εβδομάδας δήλωσης.

– Η σίτιση αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και τελειώνει την 30η Ιουνίου του επομένου έτους. Σίτιση δεν παρέχεται κατά τις ημέρες των διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα. 

 

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤOY ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤOY ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ν. 4589/2019)

Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:

Φοιτητικό Εστιατόριο (Στις εγκαταστάσεις του πρώην ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, περιφερειακή οδός Λαρίσης-Τρικάλων, τηλ: 2410 613611, 684401).

Για τη σίτιση των φοιτητών των Τμημάτων που ιδρύθηκαν με το άρθ. 22 του ν. 4589/2019 (ΦΕΚ Α΄13) και των φοιτητών των προγραμμάτων σπουδών του πρώην ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ του άρθ. 6 του ν. 4589/2019 (ΦΕΚ Α΄13), τα οποία έχουν έδρα τη Λάρισα, σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν κάθε φορά. Στους δικαιούχους φοιτητές/τριες προσφέρεται δωρεάν σίτιση με 3 πλήρη γεύματα στο Φοιτητικό Εστιατόριο, με την επίδειξη της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας.

– Οι μη δικαιούχοι δωρεάν σίτισης φοιτητές/τριες, καθώς και το Εκπαιδευτικό και Διοικητικό Προσωπικό του πρώην ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, μπορούν να σιτίζονται στο Φοιτητικό Εστιατόριο καταβάλλοντας το ποσό των 3,50 € ανά γεύμα ή δείπνο.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: (Καθημερινά)

 • Πρωινό 07:00 – 09:00
 • Γεύμα 11:30 – 15:30
 • Δείπνο 18:00 – 20:30

Δημοφιλή περιοχή που ζουν φοιτητές

Πρώτη επιλογή για διαμονή αποτελεί το κέντρο λόγω προσβασιμότητας σε συγκοινωνίες, επιλογές διασκέδασης, ασφάλεια κλπ. Εκτός από την περιοχή του κέντρου, υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης οικονομικών διαμερισμάτων ή σπιτιών πολύ κοντά στις σχολές. Οι περιοχές αυτές είναι η Φιλιππούπολη, το Λιβαδάκι και ο Άγιος Θωμάς.

Ενδεικτικά αναφέρονται μερικά κόστη.

Τιμή Ενοικίασης Διαμερίσματος κατά μέσο όρο:

Διαμέρισμα με 1 Δωμάτιο στο κέντρο της πόλης – 300€ /μήνα

Διαμέρισμα με 1 Δωμάτιο έξω απο το κέντρο – 270€ /μήνα

Διαμέρισμα με 3 Δωμάτια στο κέντρο της πόλης – 500€ /μήνα

Κόστος Σίτισης:

Το κόστος διαβίωσης στη Λάρισα εξαρτάται από τον τρόπο ζωής και τους διαθέσιμους πόρους του κάθε ατόμου.Ο καφές κοστίζει από 2,70 έως 4 €. Στις περισσότερες ταβέρνες ένας φοιτητής μπορεί τα τραφεί ικανοποιητικά από 10€ έως 17 €. 

Κόστος Μετακίνησης:

Το φοιτητικό εισιτήριο στο λεωφορείο κοστίζει από 0,60 € έως 1.30 € ανάλογα τη ζώνη.

Στο κέντρο της πόλης οι φοιτητές περνούν μοναδικές στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η Λάρισα είναι μία από τις πόλεις με τις περισσότερες καφετέριες (αναλογικά με το μέγεθός της). Οι περισσότερες βρίσκονται στην Πλατεία Ταχυδρομείου καθώς και σε αρκετά σημεία στους πεζοδρόμους και στις πλατείες της πόλης. Επίσης υπάρχουν αρκετά μπαρ σε διάφορα σημεία της πόλης με τα περισσότερα να βρίσκονται στο Λόφο του Φρουρίου.

Υπάρχουν πολλές παραδοσιακές ταβέρνες και τσιπουράδικα όπου ο φοιτητής μπορεί να απολαύσει τις φημισμένες πίτες με φύλλο.Υπάρχουν πολλά είδη πίτας όπως τυρόπιτα, πίτα με κιμά, κοτόπουλο, χορτόπιτα, μελιτζανόπιτα κ.ά.

Για ποτό, το τσίπουρο και το ούζο που, παραδοσιακά, παράγονται στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας φημίζονται, καθώς θεωρούνται από τα καλύτερης ποιότητας στην Ελλάδα. Ιδιαίτερα φημισμένα είναι το τσίπουρο, το ούζο καθώς και η ρετσίνα του Τυρνάβου, τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλες τις ταβέρνες και τα ουζερί της πόλης.

Η Λάρισα συνδέεται με δρομολόγια του ΟΣΕ με πολλές πόλεις και χωριά. Ο σταθμός της Λάρισας αποτελεί ενδιάμεση στάση στη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη και συνδέεται με τις δύο πόλεις με καθημερινά δρομολόγια.

Το κοντινότερο αεροδρόμιο στη Λάρισα είναι το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου 75 χλμ νοτιοδυτικά ενώ το δεύτερο κοντινότερο στην πόλη αεροδρόμιο είναι ο διεθνής αερολιμένας της Θεσσαλονίκης.

Επίσης Λάρισα συνδέεται με καθημερινά δρομολόγια λεωφορείου ΚΤΕΛ με την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και με αρκετούς άλλους προορισμούς

Το κοντινότερο λιμάνι στην πόλη είναι το λιμάνι του Βόλου και το δεύτερο κοντινότερο είναι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Φυσικά ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να φτάσεις στην πόλη είναι με το αυτοκινήτο.

Η πόλη της Λάρισας διατηρεί μνημεία που μαρτυρούν αδιαπραγμάτευτα τη λαμπερή διαχρονική της ιστορία. Ακολούθως, παρουσιάζονται τα σημαντικότερα μνημεία της πόλης που αναδεικνύουν τη φυσιογνωμία της.

Το Α’ Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας αποτελεί το μοναδικό αρχαίο θέατρο που βρίσκεται στον αστικό ιστό μιας σύγχρονης ελληνικής πόλης. Το αρχαίο αυτό θέατρο έχει χωρητικότητα περίπου δώδεκα χιλιάδων θεατών και έχει φιλοξενήσει θεατρικές παραστάσεις και διάφορες εκδηλώσεις.

Το Β’ Αρχαίο θέατρο οικοδομήθηκε τον 1ο αιώνα π.Χ. Είναι μικρότερο και λιγότερο διατηρημένο από το Α’ Αρχαίο θέατρο. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, είναι προσβάσιμο αλλά δεν είναι ανοιχτό σε οργανωμένες επισκέψεις κοινού.

Το Μπεζεστένι της Λάρισας ήταν μια σκεπαστή υφασματαγορά στην περίοδο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Είχε κτιστεί στο ψηλότερο σημείο του λόφου, στην αρχαία ακρόπολη της Λάρισας, γνωστό και ως Φρούριο και χρονολογείται περίπου στα τέλη του 15ου και στις αρχές του 16ου αιώνα.

Ο Μύλος του Παππά χτίστηκε το 1883 και λειτούργησε ως πενταόροφος βιομηχανικός μύλος. Σήμερα το αρχιτεκτονικό συγκρότημα του Μύλου, μνημείο της βιομηχανικής κληρονομιάς της πόλης, συγκαταλέγεται στον κατάλογο των διατηρητέων μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού.

Το μνημείο του Ιπποκράτη βρίσκεται απέναντι από το πάρκο του Αλκαζάρ. Το 1826 αποκαλύφθηκε ο τάφος του Ιπποκράτη. Το 1986 ιδρύθηκε κενοτάφιο Ιατρικό Μουσείο.

Πηγή

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται στην πόλη δεκάδες εκδηλώσεις. Κάποιες από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις είναι το Artfools Video Festival, το Φεστιβάλ Πηνειού, το Μεσογειακό Φεστιβάλ Νέων Κινηματογραφιστών Λάρισας, ο Μύλος Παραστατικών Τεχνών, το Χορωδιακό Φεστιβάλ του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας, η έκθεση Βιβλίου Λάρισας, τα Ιπποκράτεια και Αχίλλεια.

Χώροι αναψυχής είναι το πάρκο Αλκαζάρ, το Αισθητικό άλσος, ο λόφος Φρουρίου κ.α.

Πολιτιστικοί χώροι είναι η  δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας, η δημοτική Πινακοθήκη , το δημοτικό ωδείο.

Πηγή

Χρήσιμες Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Δήμος Λαρισαίων

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΛΑΡΙΣΑΣ) – teilar.gr

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Λαρισαίων

2413-500 200

Αστικές Συγκοινωνίες Λάρισας

2410-535557

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας

241 056 7600

Σταθμός OΣE

2410236250

Χάρτης

Φωτογραφίες

Reinforcing bridges between Greek Universities and the Greek Diaspora

On the occasion of the celebration of the International Education Day and the bicentennial of the 1821 Greek Revolution, the General Secretariat of Higher Education of the Hellenic Ministry of Education and Religious Affairs and the General Secretariat of Public Diplomacy and Greeks Abroad of the Hellenic Ministry of Foreign Affairs, organize on Sunday, January 24 2021, at 14:30, the online conference: Reinforcing bridges between Greek Universities and the Greek Diaspora