Ημέρες Erasmus 2023 ΕΛΜΕΠΑ

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ATHENA European University Alliance και το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και το Erasmus Virtual Exchange Project IMPACT γιορτάζει τις Ημέρες Erasmus 2023 με μια σειρά από διαδικτυακές δραστηριότητες.

Η Πρώτη διαδικτυακή συζήτηση θα γίνει στις 9 Οκτωβρίου 2023 και αφορά «τον αντίκτυπο του Έργου Erasmus στην Αφρικανική-Ευρωπαϊκή συνεργασία». Οι συμμετέχοντες στο πάνελ μας θα συζητήσουν τις εμπειρίες τους, τις ευκαιρίες που υπάρχουν αλλά και τις προκλήσεις και πώς να τις αντιμετωπίσουμε. Καλείστε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση και να κάνετε τις ερωτήσεις σας.

Σχετικά με το στρογγυλό τραπέζι μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω του συνδέσμου εδώ.

Εγγραφή στον σύνδεσμο εδώ.

Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας, πριν ξεκινήσει το στρογγυλό τραπέζι στον σύνδεσμο εδώ.

H Δεύτερη διαδικτυακή συζήτηση όπου διοργανώνεται από το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του ΕΛΜΕΠΑ θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου 2023 και αφορά «την συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τη διεθνοποίηση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης – από την οπτική γωνία των μαθητών».

Η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου στις 11.00 ώρα Ελλάδας στο Zoom.

Πρέπει να εγγραφείτε για να λάβετε τον σύνδεσμο εδώ.

Τελευταία ημέρα εγγραφής, είναι η Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023.

ERASMUS DAYS 9TH-10TH OCTOBER 2023

Share This Post

Recent Posts

ΠΜΣ «Βιοτεχνολογία – Ποιότητα Διατροφής και Περιβάλλοντος» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Βιοτεχνολογία – Ποιότητα

Read More »

10ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΘΕΡΙΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΜΕ»

Το Εργαστήριο Μελέτης Κοινωνικών Θεμάτων, Μέσων Ενημέρωσης καιΕκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Σχολής ΕπιστημώνΑγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το Maliotis Cultural Center του HellenicCollege Holy

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated