Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Μια σημαντική παράμετρος για να λάβει ο καθένας από εμάς σωστές αποφάσεις για το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό του μέλλον είναι οι κλίσεις και τα ενδιαφέροντα του. Συνδυαστικά με πρόσθετα δεδομένα που αφορούν τα προγράμματα σπουδών, την αγορά εργασίας κ.λπ. οι κλίσεις, τα ενδιαφέροντα και οι δεξιότητες ενός νέου ανθρώπου φαίνονται να αποτελούν τα ιδανικά συστατικά για τη βέλτιστη επιλογή προπτυχιακών αλλά και μεταπτυχιακών σπουδών.

Προκειμένου ο καθένας μας να έχει μια αντικειμενική εικόνα σε επίπεδο επαγγελματικών ενδιαφερόντων, παγκοσμίως χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα ερωτηματολόγια και test όπου με μια αλληλουχία απλών και on line ερωτήσεων εξάγεται μια προσωπική αναφορά που παρουσιάζει επί της ουσίας το συνδυασμό των κλίσεων αυτών με προγράμματα σπουδών και επαγγελματικούς τομείς.

Έτσι, με τη συνδρομή εξειδικευμένων συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού, ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι σε θέση να αντιληφθεί ποια θα είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή και η επόμενη του κίνηση στο σχεδιασμό της εκπαιδευτικής πορείας και της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Tο “Study in Greece” σε συνεργασία με την EMPLOY EDU | Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας, έναν από τους πλέον εξειδικευμένους φορείς Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής για όσους ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό κύκλο στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Αναλυτικότερα, μέσω ενός ολοκληρωμένου φάσματος υπηρεσιών ο μαθητής – φοιτητής έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει εξειδικευμένα τεστ κλίσεων και ενδιαφερόντων για να ανακαλύψει το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών, να υλοποιήσει ατομικές συνεδρίες με εξειδικευμένους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού και να ενημερωθεί για όλα τα διαδικαστικά δεδομένα που αφορούν την εισαγωγή και τη φοίτηση του.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το EMPLOY EDU | Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας στον ιστοχώρο. Παρακαλούμε να συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, προκειμένου να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, κάθε μαθητής Λυκείου ο οποίος επικοινωνεί μέσω του Study in Greece, μπορεί να λάβει και να υλοποιήσει εντελώς δωρεάν το αυτοματοποιημένο test επαγγελματικού προσανατολισμού προκειμένου να εντοπίσει το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών που τον ενδιαφέρει και να σχεδιάσει τη σταδιοδρομία του.

Δες τον πλήρη οδηγό για το StudyBot

Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated