ΔτΠΜΣ «Άθληση και Υγεία» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Τo Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔτΠΜΣ) με τίτλο «Άθληση και Υγεία», των τμημάτων Ιατρικής & Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του ΑΠΘ, που πραγματοποιείται στην Ελληνική γλώσσα, για το πανεπιστημιακό έτος 2023-2024, ανακοινώνει ότι θα δεχθεί υποψήφιους για εγγραφή σε δύο γνωστικές κατευθύνσεις:

  • Αθλητιατρική
  • Άσκηση και Σωματική Υγεία

Στο ΔτΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων του Πανεπιστημιακού Τομέα της ημεδαπής ή ισότιμων αναγνωρισμένων Τμημάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ως εξής: Πτυχιούχοι Ιατρικής, Πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ, Πτυχιούχοι Φυσικοθεραπείας και Νοσηλευτικής ΑΤΕΙ, Πτυχιούχοι άλλων Τμημάτων ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.

Για να γίνει αποδεκτή η αίτηση του κάθε υποψηφίου, πρέπει να κατατεθεί συμπληρωμένη, εμπρόθεσμα από 4/9/2023 έως 15/9/2023, μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη στη σελίδα

ΔτΠΜΣ «Άθληση και Υγεία» - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2023-2024

Share This Post

Recent Posts

ΠΜΣ «Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για επιλογή μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων» για το ακαδ. έτος 2024-2025 21 χρόνια λειτουργίας

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated