ΔΠΜΣ «Θρησκεία και Παιδεία» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Π.Ε.) του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Τμήμα Θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης επαναπροκηρύσσουν για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 την εισαγωγή 23 φοιτητών/τριών στο Δι-ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Επιστήμες της Αγωγής: Θρησκεία και Παιδεία».

Η έναρξη των μαθημάτων του ΠΜΣ θα γίνει τον Οκτώβριο του 2023. Οι σπουδές είναι διετείς (τέσσερα εξάμηνα) και οδηγούν στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στις “Επιστήμες της Αγωγής: Θρησκεία και Παιδεία”.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους με τον φάκελο υποψηφιότητάς τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 24/7/2023 έως 10/8/2023 ηλεκτρονικά στο e-mail: σε ενιαίο αρχείο PDF. Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της υποψηφιότητάς τους οι υποψήφιοι/ες θα λάβουν εντός τριών (3) ημερών επιβεβαίωση λήψης της υποψηφιότητάς τους. Αν δεν λάβουν την ηλεκτρονική αυτή επιβεβαίωση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Π.Τ.Π.Ε. Παν/μιου Κρήτης. τηλεφωνικώς στο 28310-77652.

Η εξέταση της ξένης γλώσσας για όσους χρειαστεί θα γίνει θα γίνει δια ζώσης την Παρασκευή 8/9/2023 και ώρα 10.00 π.μ. στο Ρέθυμνο και στην Θεσσαλονίκη αντίστοιχα σε αίθουσες των δυο Τμημάτων.

Οι υποψήφιοι/ες φοιτητές/ήτριες θα κληθούν για συνέντευξη την Δευτέρα 18/9/2023 και ώρα 09.30. Η συνέντευξη θα γίνει από την Επιτροπή ηλεκτρονικά (μέσω Skype ή με epresence). Όσοι επιλεγούν θα φέρουν και τα πρωτότυπα δικαιολογητικά που ενδεχομένως θα τους έχουν ζητηθεί.

Σχετικές πληροφορίες δίδονται στο τηλ. από την κ Παυλάκι (10:30 -13:30) τηλ. 28310 77709, καθώς και από την ιστοσελίδα του Τμήματος και του Π.Μ.Σ

Περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη του προγράμματος εδώ.

Share This Post

Recent Posts

ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΘΕΡΙΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Στο Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, στη βόρεια πλαγιά της Ακρόπολης, στην Πλάκα, θα εορταστεί η επέτειος των δέκα χρόνων από την ίδρυση του Διεθνούς Θερινού

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated