ΔΠΜΣ στην Οικονομική Επιστήμη – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Το Σεπτέμβριο του 2022 θα λειτουργήσει ο 28ος Κύκλος του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οικονομική Επιστήμη, με στόχο την προαγωγή των γνώσεων στο γνωστικό αντικείμενο των Οικονομικών Επιστημών, την ανάπτυξη της έρευνας στις συναφείς επιστημονικές περιοχές και την παραγωγή επιστημόνων ικανών να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι τρία εξάμηνα και τα μαθήματα διεξάγονται απογευματινές ώρες.

Η κατάθεση των αιτήσεων έχει ξεκινήσει ήδη και θα διαρκέσει μέχρι την 18 Σεπτεμβρίου 2022 (τη σχετική προκήρυξη θα τη βρείτε εδώ)

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το Μεταπτυχιακό μέσα από την ιστοσελίδα του προγράμματος (εδώ) είτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στην γραμματεία (απογευματινές ώρες, 16:00-19:00 – 2310-891531).

Share This Post

Recent Posts

ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Πληροφορική» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Kαινοτόμο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ανακατεύθυνσης του Department of Informatics and Telematics “Εφαρμοσμένη Πληροφορική” (https://applied.dit.hua.gr/ )💻💻Υποβολή αίτησεων ηλεκτρονικά έως τις 23/06/2023 στον σύνδεσμο https://application.hua.gr/ 📍📍

Read More »

ΠΜΣ «Ψηφιακές Υπηρεσίες Υγείας και Αναλυτική» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο Δ.Π.Μ.Σ. “Ψηφιακές Υπηρεσίες Υγείας και Αναλυτική” (https://mschealth.dit.hua.gr/call/) Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated