ΔΠΜΣ «Ναυτική και Θαλάσσια Τεχνολογία» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Οι παρακάτω Σχολές του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ):

Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών – Μηχανικών Γεωπληροφορικής, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, Πολιτικών Μηχανικών,

το Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), και

το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ),

προσφέρουν από κοινού Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Ναυτική και Θαλάσσια Τεχνολογία. Το Πρόγραμμα υποστηρίζεται διοικητικά από τη Σχολή Ναυπηγών και Μηχανικών Ναυπηγών του ΕΜΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά από την 29η Μαΐου 2023 έως την 10η Ιουλίου 2023, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Σχολής Ναυπηγών και Μηχανικών Ναυπηγών κα Π. Καντά (τηλέφωνα: +30 210 7724147, +30 210 7721938 και emails , )

Share This Post

Recent Posts

Παράταση περιόδου υποβολής αιτήσεων εγγραφής στα Προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ

Λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος των υποψηφίων φοιτητών, παρατείνεται η περίοδος υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών που αφορούν τα προγράμματα σπουδών του ΕΑΠ με έναρξη φοίτησης

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated