Η Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Tο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) στηρίζει και φιλοξενεί τη Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων, International University Fair (IUF), που έρχεται για πρώτη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Μάρκος Καραναστάσης, την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, από τις 14:00 έως τις 19:30.

Η IUF αποτελεί το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και πραγματοποιείται φέτος για 11η φορά στην Ελλάδα. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και στους ίδιους τους μαθητές που αναζητούν τα επόμενα ακαδημαϊκά τους βήματα, καθώς και στο ευρύτερο κοινό που ενδιαφέρεται για θέματα εκπαίδευσης, προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και αγοράς εργασίας. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο Ηράκλειο, θα φιλοξενηθούν 18 πανεπιστημιακά και εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στον χώρο της έκθεσης θα βρίσκονται εκπρόσωποι από ελληνικά, κυπριακά και διεθνή πανεπιστημιακά ιδρύματα για να συνομιλήσουν με τους ενδιαφερόμενους για τα παρακάτω θέματα:

  • Συμβουλευτική Καριέρας
  • Συμβουλευτική Διεθνών Σπουδών
  • Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού
  • Πληροφορίες για τις διαθέσιμες υποτροφίες και οικονομικές διευκολύνσεις.
  • Χρήσιμες ομιλίες σχετικά με τα κριτήρια εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, τον τρόπο υποβολής αίτησης, τα επαγγέλματα του μέλλοντος αλλά και τις τάσεις στην αγορά εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν εγγραφή: https://iuf.world/el

Η Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Share This Post

Recent Posts

ΠΜΣ «Στρατηγικό Μάρκετινγκ» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τη συνέχιση της λειτουργίας του Αγγλόφωνου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικό

Read More »

ΔΠΜΣ «Ναυτική και Θαλάσσια Τεχνολογία» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Οι παρακάτω Σχολές του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ): Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών – Μηχανικών Γεωπληροφορικής,

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated