Διεθνής διάκριση για φοιτητή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Άλλη μια διάκριση για φοιτητή του Πανεπιστημίου Κρήτης με τον Κωνσταντίνο Ανεμοζάλη να κατακτά την πρώτη θέση πανελληνίως στον διαγωνισμό «Meta Hacker Cup» που διοργανώνει η Meta.

O Κωνσταντίνος είναι φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών και με τις σπουδαίες δεξιότητες του στον προγραμματισμό κατάφερε να φτάσει στην 18η θέση παγκοσμίως μεταξύ δώδεκα χιλιάδων συμμετεχόντων.

Αναφορικά με τον διαγωνισμό, το «Meta Hacker Cup», είναι ο ετήσιος διαγωνισμό της Meta στον προγραμματισμό των υπολογιστών, ο οποίος είναι ανοικτός σε συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο και διεξάγεται από το 2011.

Share This Post

Recent Posts

ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Πληροφορική» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Kαινοτόμο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ανακατεύθυνσης του Department of Informatics and Telematics “Εφαρμοσμένη Πληροφορική” (https://applied.dit.hua.gr/ )💻💻Υποβολή αίτησεων ηλεκτρονικά έως τις 23/06/2023 στον σύνδεσμο https://application.hua.gr/ 📍📍

Read More »

ΠΜΣ «Ψηφιακές Υπηρεσίες Υγείας και Αναλυτική» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο Δ.Π.Μ.Σ. “Ψηφιακές Υπηρεσίες Υγείας και Αναλυτική” (https://mschealth.dit.hua.gr/call/) Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated