Διεθνείς διακρίσεις για τρεις καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης

O ιστότοπος Research.com παρουσίασε πρόσφατα μια νέα παγκόσμια κατάταξη με τους κορυφαίους επιστήμονες – ερευνητές από όλο τον κόσμο στα ακόλουθα 3 γνωστικά αντικείμενα: (1) Διοίκηση Επιχειρήσεων, (2) Επιστήμη Υπολογιστών, (3) Οικονομική & Χρηματοοικονομική.

Ο Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης, καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης και Distinguished Research Professor στο Audencia Business School, βρέθηκε στην 1η θέση στην Ελλάδα (287η θέση στην παγκόσμια κατάταξη) από τους 3 συνολικά καθηγητές από Ελληνικά πανεπιστήμια που συμπεριλήφθηκαν στην παγκόσμια κατάταξη στο αντικείμενο της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Επίσης, κατατάχθηκε στην 4η θέση στην Ελλάδα (1121η θέση στην παγκόσμια κατάταξη) από τους 57 συνολικά καθηγητές από ελληνικά πανεπιστήμια που συμπεριλήφθηκαν στην παγκόσμια κατάταξη στο αντικείμενο της Επιστήμης Υπολογιστών.

Σε αρκετά υψηλή θέση στην κατάταξη για την Επιστήμη των Υπολογιστών συμπεριλήφθηκε ένας ακόμα καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, ο Μίνως Γαροφαλάκης (6η θέση στην Ελλάδα και 1419η θέση στον κόσμο).

Τέλος, στη λίστα για το γνωστικό αντικείμενο της Οικονομικής & Χρηματοοικονομικής, συμπεριλήφθηκε ο μέχρι πρότινος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Φώτης Πασιούρας. Ο κ. Πασιούρας που συνεχίζει την ακαδημαϊκή του καριέρα στο Montpellier Business School (Γαλλία) ως Καθηγητής Τραπεζικής & Χρηματοοικονομικής, κατατάχθηκε στην 17η θέση στη Γαλλία και στην 999η θέση στον κόσμο.

Share This Post

Recent Posts

ΔΠΜΣ «Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας για την Εκπαίδευση» – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του

Read More »

Φυσικοί Πόροι, Γεωπεριβάλλον, Γεωπληροφορική και Γεωργική Μηχανική

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Φυσικοί Πόροι, Γεωπεριβάλλον, Γεωπληροφορική και Γεωργική Μηχανική» του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής (ΑΦΠ&ΓΜ) της Σχολής Περιβάλλοντος

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated