Αγωνιστική διάκριση για το ΑΠΘ: Επιτυχίες για την Aristotle Racing Team σε Τσεχία και Ουγγαρία

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η ομάδα Formula Student του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Aristotle Racing Team (ART) φέτος, αγωνιζόμενη στη Formula Student Czech στο Autodrom Most (Τσεχία) και στο Formula Student EAST στην πίστα του Hungaroring (Ουγγαρία).

Το 7ο αγωνιστικό μονοθέσιο της ART (η οποία θα γιορτάσει σε λιγότερο από έναν μήνα τα 15 χρόνια από την ίδρυσή της) κατάφερε να αγωνιστεί στους διαγωνισμούς και να πετύχει αρκετά καλές θέσεις ανάμεσα σε διακεκριμένες ομάδες που συμμετείχαν.

ARISTOTLE RACING TEAM

Στον πρώτο διαγωνισμό η ομάδα κατάφερε να πετύχει την 4η θέση στο Skidpad, 5η θέση στο Business Plan και 10η στην γενική κατάταξη. Στον δεύτερο διαγωνισμό πέτυχε την 9η θέση στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε 38 ομάδες με αξιοσημείωτη διάκριση στο στατικό αγώνισμα του Business Plan όπου η ομάδα ανέβηκε στο βάθρο με την κατάκτηση της 2ης θέσης. Ακόμη μια επιτυχία ήταν η 5η θέση στο δυναμικό αγώνισμα Acceleration με το μονοθέσιο της ομάδας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, να αφήνει πολλές προσδοκίες για ακόμη περισσότερες διακρίσεις την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

«Η ευκαιρία να αγωνιστούμε με τόσες αξιόλογες ομάδες μας έδωσε αρκετά ερείσματα για να συνεχίσουμε το έργο μας να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να ενισχύσουμε τα δυνατά μας σημεία. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού η ομάδα μας σκοπεύει να ανανεωθεί με νέα μέλη καθώς και καινοτόμες ιδέες για την βελτιστοποίηση του μονοθέσιου μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Share This Post

Recent Posts

ΔΠΜΣ «Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας για την Εκπαίδευση» – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του

Read More »

Φυσικοί Πόροι, Γεωπεριβάλλον, Γεωπληροφορική και Γεωργική Μηχανική

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Φυσικοί Πόροι, Γεωπεριβάλλον, Γεωπληροφορική και Γεωργική Μηχανική» του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής (ΑΦΠ&ΓΜ) της Σχολής Περιβάλλοντος

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated