ΔΕΘ (Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης) Logo

87η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης – Study in Greece

Από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, η 87η ΔΕΘ θα βρεθεί στο επίκεντρο της εγχώριας πολιτικής και οικονομικής σκηνής, με 1500 εκθέτες, 18 διεθνείς συμμετοχές – με τη Βουλγαρία ως τιμώμενη χώρα-, 382 μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω 49 επιμελητηρίων και εννέα θεματικές εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της 87ης ΔΕΘ θα είναι πολύπλευρο με πλούσιο περιεχόμενο, αντλώντας έμπνευση από τον πολιτισμό, την οικονομία, την κοινωνία, την τεχνολογία και τον αθλητισμό, εκτός από την καθαρά εκθεσιακή του διάσταση.

Ελλάδα και Επιχειρηματικότητα, Ακαδημία, Περιφερειακή Ελλάδα, Κυκλική Οικονομία, Γαστρονομία-Διατροφή, Ψηφιακή Ελλάδα Startups, Δημόσιοι Φορείς-Οργανισμοί, Κόσμος-Διεθνείς Συμμετοχές και Έπιπλα-Οικιακός Εξοπλισμός, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις σε κάθε τομέα ξεχωριστά, καθώς και τις πιο σύγχρονες επιλογές της αγοράς.

Φέτος θα υπάρξουν 18 διεθνείς κρατικές συμμετοχές, μεταξύ των οποίων και η Βουλγαρία ως τιμώμενη χώρα. Μάλιστα, η Νότια Κορέα, η Μολδαβία και η Ταϊλάνδη συμμετέχουν για πρώτη φορά, ενώ οι υπόλοιπες χώρες είναι η Κύπρος, το Μπαγκλαντές, η Ινδονησία, το Βιετνάμ, η Ουρουγουάη, η Ουκρανία, η Αρμενία, το Ιράν, η Ιταλία, η Πολωνία, η Σερβία, η Ινδία και το Νεπάλ.

Η βουλγαρική συμμετοχή αποτελείται από 60 επιχειρήσεις από τομείς όπως η ενέργεια, η κυκλική οικονομία, η βιομηχανία, η καινοτομία-τεχνολογία, τα τρόφιμα, οι μεταφορές-logistics, τα καλλυντικά, ο τουρισμός, ο πρωτογενής τομέας, η συσκευασία και οι υπηρεσίες και θα καλύψει 2600 m2 στο περίπτερο 13.

Η Study in Greece, συμμετέχοντας για τρίτη χρονιά στην έκθεση, φιλοδοξεί να ανοίξει νέους ορίζοντες συνεργασίας προς όφελος των ελληνικών Πανεπιστημίων και της Ανώτατης Εκπαίδευσης, παρουσιάζοντας τις δράσεις και το έργο της. Σας περιμένουμε περίπτερο 14 θέση 7!

Share This Post

Recent Posts

ΔΠΜΣ «Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας για την Εκπαίδευση» – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του

Read More »

Φυσικοί Πόροι, Γεωπεριβάλλον, Γεωπληροφορική και Γεωργική Μηχανική

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Φυσικοί Πόροι, Γεωπεριβάλλον, Γεωπληροφορική και Γεωργική Μηχανική» του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής (ΑΦΠ&ΓΜ) της Σχολής Περιβάλλοντος

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated