3ο Συνέδριο Ενέργειας: Ασφάλεια Εφοδιασμού – Ενεργειακές Αγορές στη μετάβαση

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνει, στo πλαίσιo του ΠΜΣ «Δίκαιο της Ενέργειας, Επιχειρήσεις, Ρυθμιστική και Ενεργειακή Πολιτική» το μεγαλύτερο συνέδριο ενέργειας στην Ελλάδα με τίτλο: «3ο Συνέδριο Ενέργειας: Ασφάλεια Εφοδιασμού – Ενεργειακές Αγορές στη μετάβαση»
την Παρασκευή 20/10/2023 και το Σάββατο 21/10/2023
.

Τις εργασίες του Συνεδρίου θα ανοίξει ο Πρύτανης του Δι.Πα.Ε. Καθ. κ. Σταμάτης Αγγελόπουλος, και έχουν κληθεί να χαιρετίσουν ο Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σκυλακάκης, η Υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κα Σδούκου, ο Υφ. Εσωτερικών, κ. Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος της Κοιν. Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, κ. Φάμελλος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΘ, κ. Μασούτης και ο Πρόεδρος του ΔΣΘ, κ. Φινοκαλιώτης.

Συμπληρωματικά προς τη δυναμική συμμετοχή της Ρ.Α.Α.Ε.Υ., προσωπικότητες από Ενεργειακούς Φορείς και Επιχειρήσεις, καθώς και από την Ακαδημαϊκή Κοινότητα θα τιμήσουν με την παρουσία τους το Συνέδριο, συμμετέχοντας με ενδιαφέρουσες ομιλίες στις ακόλουθες ενότητες:

 1. Η Ρυθμιστική Πολιτική σε περιόδους Ενεργειακής Κρίσης και Μετάβασης
 2. Ο ρόλος των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ενεργειακή μετάβαση
 3. Ενεργειακές Υποδομές στην περίοδο της Μετάβασης
 4. Οι ανταγωνιστικές αγορές ενέργειας στην Ενεργειακή Μετάβαση
 5. Πολιτική Υδάτων
 6. Πολιτική Υδρογονανθράκων

Πληροφορίες Συνεδρίου

 • Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (Θεσσαλονίκη, κόμβος
  Θέρμης, Κτίριο Α’, Μεγάλο Αμφιθέατρο).
 • Η εγγραφή γίνεται μέσω του συνδέσμου.
 • Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου.
 • Μπορείτε να ενημερώσετε το δίκτυό σας μέσω των IHU Facebook, LinkedIn, και Instagram.

Το Συνέδριο υλοποιείται στο πλαίσιο της Υποστήριξης δράσεων Διεθνοποίησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (“ΕΣΠΑ– Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση». Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.”).

Share This Post

Recent Posts

ΠΜΣ «Βιοτεχνολογία – Ποιότητα Διατροφής και Περιβάλλοντος» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Βιοτεχνολογία – Ποιότητα

Read More »

10ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΘΕΡΙΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΜΕ»

Το Εργαστήριο Μελέτης Κοινωνικών Θεμάτων, Μέσων Ενημέρωσης καιΕκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Σχολής ΕπιστημώνΑγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το Maliotis Cultural Center του HellenicCollege Holy

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated