11ο Teen Business School: Κοίταξε Ψηλά!

Μετά από 10 επιτυχημένους κύκλους, το Teen Business School (πρώην ThesSummerSchool) επιστρέφει με τον 11ο κύκλο του!

Το Teen Business School είναι το Νο1 βραβευμένο σχολείο επιχειρηματικότητας για νέες και νέους 14-18 ετών, από καθηγητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με σχεδόν 310 απόφοιτους αλλά και δύο διακρίσεις στα Education Leader Awards 2021 με τα Gold & Platinum Awards.

Ο 11ος κύκλος του Teen Business School θα πραγματοποιηθεί εξ’ αποστάσεως από την Τρίτη 26 έως την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022. Για 4 ημέρες, μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν δημιουργικά μέρος των πασχαλινών τους διακοπών και να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να εμπνευστούν για την χάραξη της δικής τους επαγγελματικής πορείας.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει συνολικά 18 ώρες και θα διδάξουν σε αυτό καταξιωμένοι καθηγητές και επαγγελματίες που θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με τους μαθητές. Μερικά μόνο από τα θέματα των διαλέξεων αποτελούν η επιχειρηματικότητα ως καριέρα, η ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας και η παρουσίασή της, η καινοτομία και η σημασία της στην εποχή μας, οι λειτουργίες των επιχειρήσεων και ο συντονισμός τους για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης κ.α.

Μετά την λήξη του προγράμματος θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες ηλεκτρονικά πιστοποιητικά παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους! Επιπλέον, εξασφαλίζουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με όλους τους διδάσκοντες, ακόμα και μετά τη λήξη του προγράμματος, για όποιο θέμα τους απασχολεί (δια βίου mentoring!).

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://teenbusinessschool.gr/.

Ισχύουν εκπτώσεις για ομαδικές και early bird εγγραφές.

Share This Post

Recent Posts

ΠΜΣ «Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για επιλογή μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων» για το ακαδ. έτος 2024-2025 21 χρόνια λειτουργίας

Read More »

Εγγραφείτε στο

Newsletter !

Subscribe to our newsletter and stay updated